OVER STEEL BASTARDZ

Steelbastardz is een productie en ontwikkelingsbedrijf op het gebied van metaalbewerking zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Omdat wij zowel de ontwikkeling als productie in eigen huis hebben, kunnen wij snel handelen en zijn wij flexibel. In principe kunnen wij alles custom made fabriceren binnen enkele dagen .

Wij focussen ons op het vervaardigen van robuuste metalen producten bestemd voor buiten zoals tuinhaarden, vuurkorven en aanverwante accessoires. Daarnaast ontwikkelen en fabriceren wij desinfecteringsproducten voor met name de zakelijke markt. Ook ontwikkelen en vervaardigen wij klant specifieke producten zoals standaarden voor reclameproducten, onderdelen van voertuigen, rolstoelboxen etc.

Met creatieve en eigentijdse designs spelen wij in op de huidige trends maar altijd met een bepaalde robuustheid die garant staat voor een lange levensduur… Juist vanwege deze kernwaarden is het merk Steelbastardz een toonaangevende en betrouwbare speler op het gebied van metalen producten en aanverwante accessoires.

WAAROM KIEZEN MENSEN VOOR STEEL BASTARDZ

Eigentijds Design

Creatief ontworpen producten met een frisse uitstraling

Gemaakt van duurzaam staal

Degelijke producten die tegen een stootje kunnen

2 jaar garantie

Wij staan 100% achter de kwaliteit van onze producten staan geven wij 2 jaar garantie

ONZE PRODUCTEN

ONZE PRODUCTEN