Primeur voor Holten

HOLTEN – De ene Holtense ondernemer helpt de andere. Hoe mooi is dat om in deze tijden samen op te trekken. Metalin eigenaar Hans van Geest heeft samen met Floris Schoemaker en Alex Punte een simpel maar briljant idee razendsnel uitgewerkt én in productie genomen. De Destiport desinfecteert een winkelwagen in z’n geheel. Een mini-wasstraat eigenlijk, niet met water en zeep maar met een biologisch desinfectiemiddel.

Floris: “Vorige week ontstond bij ons het idee voor een wasstraat voor boodschappenkarren. Geen gedoe meer met doekjes en sprays en erg arbeidsintensief. Nu volstaat één medewerker om de karren te desinfecteren.”

Hans van Geest: “Vorige week hebben we de eerste in Bathmen geplaatst en vanaf dat moment is het gaan rollen. We hebben al bestellingen uit Engeland ontvangen en hebben daarom de productie van de Destiport in Holten opgeschroefd en voorrang gegeven.”

Ook Léon Haanstra is blij met de Destiport: “Vanaf vandaag worden de karren in z’n geheel gedesinfecteerd. Daarmee kunnen onze klanten met een gerust hart boodschappen doen. Uiteraard moeten alle geldende maatregelen wel in acht worden genomen tijdens het winkelen.”

Bron: Holtenextra.nl